Twice Brewed naar Gilsland  15 km


11 juni 2014

De dag begint heerlijk chaotisch. Het computersysteem heeft het begeven, en nu is het varen op de welwillendheid van de gasten. Wat heb je gegeten en gedronken de afgelopen dagen. Het vertrouwen is hartverwarmend.
Iedereen schrijft naar eer en geweten de boel op en na een tijdje kunnen we naar het startpunt gebracht worden.

We starten uiteindelijk om 10 uur.
Na wat klimmen en dalen komen we aan bij het hoogste punt van de muur (plm. 420 m). Wat een prachtig uitzicht. Het is stralend weer.
Vanaf het hoogste punt, dalen we ineens over 2 km 200 meter. en dat gaat soms erg stijl naar beneden.

We lopen al klimmend en dalend, wat best wel pittig is hier en daar, verder. Passeren af en toe dezelfde mensen, die met de zelfde moeilijkheden kampen als wij. Stijl en lastig.
Toch zijn de contacten onderweg leuk, iedereen is enthousiast.
How are you? Where are you going to? Where are you coming from?

Ook B&B gasten komen we weer tegen. Het landschap veranderd iets en er is zowaar onderweg een "winkeltje" waar je thee kunt kopen. de zogenaamde "Honesty shop". Even thee drinken en de luch verorberen en dan weer verder.

Rond 15.00 uur komen we aan bij de Willowford farm. Echt direct aan de route. Het ziet er allemaal heel fris en mooi uit.

's avonds door de eigenaar met nog 4 engelse gasten naar de pub gebracht, voor het avond eten.
Blijkt later dat hij ook de eigenaar van die pub is.

Toch heerlijk gegeten.